Procedure for ny healer i eksisterende healingscenter

Ved henvendelse pr. mail / telefon til Hearts and Hands, henvises vedkommende til den relevante koordinator for det lokale healingscenter– med nedenstående information, således at alle parter er klar over processen, og det lokale healingscenteret overtager ansvaret for at følge processen til dørs

Proceduren er følgende…

Hvis du gerne vil være healer i en eksisterende healingscenter, så tag kontakt til koordinatoren for det pågældende healings center. Vedkommende vil fortælle dig om, hvordan de gør på netop det healingscenter. 

Vi opfordrer den kommende healer til at deltage i et af de etablerede healingscenter minimum to gange: Første gang for at modtage, så du ved hvordan der er at være bruger, anden gang for at være med som healer. Og gerne et par gange som både modtager og giver.

Samtidig vil vi bede dig læse

Er du fortsat interesseret, og kan sige ja til rammerne for arbejdet,  går vi videre. Du mødes med koordinatoren for healingscenteret, og I aftaler næste skridt i processen. Når du er en del af Hearts & Hands anbefaler vi dig, at være tilmeldt som fjernhealer. Således bliver du nemlig inviteret til vores fællessamlinger og modtager interne nyhedsmails og information fra bestyrelsen.